Gyönyörű időnk van!

időjárás
2019 június 01., 05:05

Jó reggelt kívánok, országszerte 14-15 fok és napsütés van már ezen a korai órán is. Ha rám hallgatnak, hagynak csapot, papot, és végre kimennek a szabadba!.

Az időjárási helyzetkép alapján már most mindenhol kellemes idő van. Ne riassza vissza önöket az árnyékban mért hőmérséklet, napon már most kimondottan kellemes. Simán rövidgatyás-pólós időnk van.

És ennél ma csak ilyenebb lesz, már délelőtt országszerte 19-22 fokig melegszik. Ugyan időről időre beborulhat, de csapadékra ekkor még nem nagyon kell számítani.

Délutánra már mindenhol meghaladja a 22 fokot a hőmérséklet. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a gyorsan melegedő, feláramló légtömegek záporokat, zivatarokat alakíthatnak ki. Erre legnagyobb esély a nyugati és a déli határvidéken lesz.

Kellemes hétvégét!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.