Gyönyörű időnk van!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jó reggelt kívánok, országszerte 14-15 fok és napsütés van már ezen a korai órán is. Ha rám hallgatnak, hagynak csapot, papot, és végre kimennek a szabadba!.

Az időjárási helyzetkép alapján már most mindenhol kellemes idő van. Ne riassza vissza önöket az árnyékban mért hőmérséklet, napon már most kimondottan kellemes. Simán rövidgatyás-pólós időnk van.

És ennél ma csak ilyenebb lesz, már délelőtt országszerte 19-22 fokig melegszik. Ugyan időről időre beborulhat, de csapadékra ekkor még nem nagyon kell számítani.

Délutánra már mindenhol meghaladja a 22 fokot a hőmérséklet. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a gyorsan melegedő, feláramló légtömegek záporokat, zivatarokat alakíthatnak ki. Erre legnagyobb esély a nyugati és a déli határvidéken lesz.

Kellemes hétvégét!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.