Kéretlen szexuális érintkezéssel vádolják a brit mágnást, Sir Philipet az USA-ban

külföld
2019 június 01., 10:04
comments 158
Sir Philip Green 2011. szeptember 8-án, chicagói áruháza megnyitóján.
photo_camera Sir Philip Green 2011. szeptember 8-án, chicagói áruháza megnyitóján. Fotó: Barry Brecheisen/AFP

Vádat emelt Sir Philip Green, a luxusáruházakat tulajdonló Arcadia Group tulajdonosa ellen az arizonai Pima megye ügyészsége. A vád szerint Sir Philip 2016-ban és 2018-ban illetlenül érintkezett egy fitneszoktatóval. A nő azt állítja, hogy Sir Philip a Canyon Ranch szállodában tapizta, például a fenekére ütött. Sir Philip határozottan tagadja, hogy bármi ilyesmi történt volna.

Az ügyészek tájékoztatása szerint Sir Philipet ötszáz dollárra és harminc nap elzárásra ítélhetik minden egyes illetlen érintkezésért. Pere június 19-én kezdődik.

Sir Philip nevében cége, az Arcadia adott ki közleményt. Ebben azon sajnálkoznak, hogy a mágnás ellen távollétében emeltek vádat egy ilyen pimf ügyben. Egyben jelezték, hogy Sir Philip nem is megy el a tárgyalásra, csak ügyvédje képviseli majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.