Kéretlen szexuális érintkezéssel vádolják a brit mágnást, Sir Philipet az USA-ban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Sir Philip Green 2011. szeptember 8-án, chicagói áruháza megnyitóján.Fotó: Barry Brecheisen/AFP

Vádat emelt Sir Philip Green, a luxusáruházakat tulajdonló Arcadia Group tulajdonosa ellen az arizonai Pima megye ügyészsége. A vád szerint Sir Philip 2016-ban és 2018-ban illetlenül érintkezett egy fitneszoktatóval. A nő azt állítja, hogy Sir Philip a Canyon Ranch szállodában tapizta, például a fenekére ütött. Sir Philip határozottan tagadja, hogy bármi ilyesmi történt volna.

Az ügyészek tájékoztatása szerint Sir Philipet ötszáz dollárra és harminc nap elzárásra ítélhetik minden egyes illetlen érintkezésért. Pere június 19-én kezdődik.

Sir Philip nevében cége, az Arcadia adott ki közleményt. Ebben azon sajnálkoznak, hogy a mágnás ellen távollétében emeltek vádat egy ilyen pimf ügyben. Egyben jelezték, hogy Sir Philip nem is megy el a tárgyalásra, csak ügyvédje képviseli majd.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.