Vasárnap is kitart a napos idő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint szombaton az ország nagy részén a napos idő mellett többnyire gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég, délen és keleten viszont lesznek erősen felhős körzetek napközben, illetve éjszaka is. Az ország délkeleti harmadán több helyen, illetve szombaton délután az Alpokalján és a Kisalföldön helyenként fordulhat elő zápor, zivatar.

Vasárnap alapvetően napos idő várható, majd főként délután erősödő gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, ekkor több helyen - legkisebb eséllyel az Észak-Alföldön - alakulhat ki zápor, zivatar. Az északkeleti, északi szél szombaton időnként erős, vasárnap inkább csak élénk lesz. Zivatar környezetében azonban viharos lökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11 és 17 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 22 és 27 fok között valószínű. (MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.