Forgalommal szembe ment egy kocsi az M7-esen

közlekedés
2019 június 04., 13:47
comments 73

Kedd délelőtt többen is láttak egy autót, melynek sofőrje rendesen meg lehetett zavarodva, ugyanis a formalommal szembe hajtott az autópályán - írja az Index. A portál egyik olvasója le is videózta, és ezt írta: „Körülbelül 120 km/órás tempóval haladt 10 óra 30 perc körül Siófok irányába, nagyjából Székesfehérvárnál”. A rendőrség az Index megkeresésére azt válaszolta, 10 óra 30 perc körül három egymást követő bejelentés is érkezett arról, hogy az M7-es autópálya 70. kilométerszelvénye közelében, Siófok irányába, a belső forgalmi sávban, a forgalommal szemben halad egy fehér színű furgon.

Azonnal a helyszínre küldték a rendőröket, akik viszont nem észleltek a hivatkozott szelvényben, vagy annak közelében és a lehajtók környékén sem szabálytalanul közlekedő járművet. Sőt, nem láttak a bejelentéseknek megfelelő színű és típusú autót sem. Így nem is intézkedtek. Az eset kapcsán továbbá baleset és útlezárás nem történt, tette hozzá a rendőrség sajtóügyelete.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.