Volt idő, amikor Kálmán Olga még nagyképűségnek tartotta volna, ha valaha polgármesterjelölt lenne belőle

"Azt hittem, azt mondja, hogy egy idő után még polgámesterjelölt is lehetek, dehát annyira nagyképű sose lennék."

Ezt a már szinte dadogó Kálmán Olga mondta interjúalanyának, Mogács Dánielnek, a Kétfarkű Kutyapárt hetedik kerületi polgármesterjelöletjének egy 2010. nyarán készített tévéinterjúban. 

Ami arról volt híres a maga idejében, hogy az élő adás idejére Mogács már annyira összezavarhatta Kálmánt, hogy a műsorvezető azzal vezette fel a viccpolitikust, hogy ő

"a párt hetedik kerületi polgármesterjelöltem"

ami után Mogács azzal nyitott, hogy megkérdezte, hogy is hívják Kálmán Olgát.

Az egész beszélgetés itt nézhető meg:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.