Meleg lesz?

időjárás
2019 június 12., 02:07
comments 89

Jó reggelt kívánok, eljött végre a kánikula is. Már most, ezen az embertelenül korai órán is javarészt 20 fok körül alakulnak a hőmérsékletek az országban, egy-két szerencsésebb részen van csak 17 fok.

A napsütés nem lesz zavartalan, délelőtt az ország keleti részében, délután már nyugaton is lesz némi gomolyfelhőképződés, a fenenagy kánikulát pedig a keleti és a nyugati határszélen is záporok, zivatarok szakíthatják meg.

Ezt leszámítva a legforróbb nyári hangulat és időjárás lesz ma, délután már tényleg csak az ország leghidegebb, északi hegyvidéki területein lesz csak 32 foknál hidegebb: 31 fok. Árnyékban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.