Meleg lesz?

Jó reggelt kívánok, eljött végre a kánikula is. Már most, ezen az embertelenül korai órán is javarészt 20 fok körül alakulnak a hőmérsékletek az országban, egy-két szerencsésebb részen van csak 17 fok.

A napsütés nem lesz zavartalan, délelőtt az ország keleti részében, délután már nyugaton is lesz némi gomolyfelhőképződés, a fenenagy kánikulát pedig a keleti és a nyugati határszélen is záporok, zivatarok szakíthatják meg.

Ezt leszámítva a legforróbb nyári hangulat és időjárás lesz ma, délután már tényleg csak az ország leghidegebb, északi hegyvidéki területein lesz csak 32 foknál hidegebb: 31 fok. Árnyékban.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.