Már fut is Rogán Cecília szépségversenye a köztelevízióban

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Ha ellenzéki képviselők nem is nagyon jutnak szóhoz a közmédiában, az nem jelenti, hogy csatorna képtelen volna ellátni közszolgálati feladatát.

Ma például a

A LEGSZEBB BIKINIS TESTET JUTALMAZTÁK A MAGYARORSZÁG SZÉPE TÁBORBAN

című anyaggal jelentkeztetek, amiben Rogán Cecília és Sarka Kata közös szépségversenyének legfrissebb fejleményeiről számolnak be.

Gulyás István zsűritag, az M1 műsorvezetője a következő gondolatokat osztja meg a műsorban:

A Miss Bikini verseny egy izgalmas része egyébként ennek, mert a klasszikus értelemben mindenki azt gondolja, hogy a szépségverseny az arról szól, hogy kijönnek a lányok bikinikben, és akkor az a szépségverseny. Na most ehhez képest ez csak egy része, hiszen ezek a lányok fel lesznek öltöztetve estélyi ruhába, tehát itt a királynőnek valóban királynőnek kell kinéznie. Ugye azt kellett zsűrizni, hogy milyen az alakja a hölgyeknek, illetve, hogy milyen az összhatás, ez nagyon érdekes, mert nem biztos, hogy tökéletes az összhatás, annak ellenére, hogy egy hölgynek tökéletes az alakja. Tehát nyilván ahhoz hozzájárul az, hogy milyen a haja, milyen a bőre, hogy milyen a járása, milyen a kiállása, és ezek így együtt működnek. Tehát volt, olyan is, ahol az alakra, meg kell mondanom, viszonylag alacsony pontszámot adtam, maximum öt volt a megadható viszont az összhatás, az meg zseniális volt, tehát amikor megállt, és és szembefordult a zsűrivel, akkor azt mondtam, hogy hoppá, hát ez egy királyi alkat, és akkor onnantól kezdve az egy öt pontos lett.

A klipben néhány pillanatra feltűnik Rogán Cecília licenctulajdonos üzletasszony, Rogán Antal propapagandaminiszter felesége is, akiről a két perc 15 másodperces összeállításban valamiért két alkalommal is olyan képet vágnak be, amin a háttérben saját magáról készít fotót.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.