17 milliárd forintnyi közpénz jutott tavaly a Fradinak

A céges beszámolók után a civil szervezetek, köztük a Ferencvárosi Torna Club is közzétette 2018. évi beszámolóját. Ebből egyrészt kiderült, hogy a Fradi tavaly 130,8 millió forint veszteséget volt képes termelni, mert évi 5,8 milliárd forintos kiadásait nem fedezik a bevételei.

Szerencsére Magyarországon egy globálisan üzletileg is sikeres sportágban veszteségeket halmozó klubnak sincs miért aggódnia, az FTC költségvetését is bőven kiegészítették közpénzekből. Az Mfor számításai szerint az FTC csak a minisztériumoktól összesen 17,6 milliárd forint támogatást kapott, hogy mást ne mondjak, a most éppen a magyar tudományon spórolni akaró Innovációs és Technológiai Minisztérium szerény 1,2 milliárd forinttal támogatta a sportklubot.

Az Mfor részletekre bontva is beszámol, hogy honnan és mennyi pénzt kapott Kubatov Gábor Fidesz-alelnök sportklubja.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.