Egyet tippelhetnek, milyen időnk lesz?

Jó reggelt kívánok, az elmúlt napok kánikulája után hétfőn végre jött némi enyhülés, ennek jótékony hatása még hajnalban is érezhető volt, aktuálisan teljesen elviselhető a hőmérséklet, kicsit még hűvös is van tán.

Nem sokáig tart ez az enyheség, délelőtt az ország északi részén ugyan még csak 21-23 fokot, a délin már ekkor is 25-öt jósolnak, szórványos záporokkal, zivatarokkal. Az utóbbiak körzetében jégeső is előfordulhat, illetve a szél is felerősödhet.

A felmelegedés feltartóztathatatlanul folytatódik, délután már az ország hűvösebb részein is legalább 27, a déli és keleti részeken pedig akár 30 fokot is meghaladó hőmérsékletre számíthatunk, további heves záporokkal, zivatarokkal.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.