Egyet tippelhetnek, milyen időnk lesz?

Jó reggelt kívánok, az elmúlt napok kánikulája után hétfőn végre jött némi enyhülés, ennek jótékony hatása még hajnalban is érezhető volt, aktuálisan teljesen elviselhető a hőmérséklet, kicsit még hűvös is van tán.

Nem sokáig tart ez az enyheség, délelőtt az ország északi részén ugyan még csak 21-23 fokot, a délin már ekkor is 25-öt jósolnak, szórványos záporokkal, zivatarokkal. Az utóbbiak körzetében jégeső is előfordulhat, illetve a szél is felerősödhet.

A felmelegedés feltartóztathatatlanul folytatódik, délután már az ország hűvösebb részein is legalább 27, a déli és keleti részeken pedig akár 30 fokot is meghaladó hőmérsékletre számíthatunk, további heves záporokkal, zivatarokkal.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.