Kisbuszokkal takarták ki a Suzuki-gyárnál tiltakozó MSZP-s politikust

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Írtunk arról kedd délelőtt, hogy az MSZP alelnöke, Komjáthi Imre az esztergomi Suzuki-gyár kerítéséhez láncolta magát, hogy így tiltakozzon a munkavállalókat érő 'jogtiprások' ellen, és közölte, addig nem hajlandó távozni, amíg nem tárgyalnak vele erről. 

Az MSZP délután három után osztott meg egy videót, amin azt látni, hogy a műszakváltás idejére kisbuszokkal takarták ki Komjáthit. A politikusnak megpróbált vizet vinni párttársa, Nyakó István, de a feltöltött videó szerint őt egy biztonsági ember kitessékelte a területről. Nyakó közben azt kérdezte a biztonságiaktól, hogy ciki-e a tiltakozás a cégnek, és azért kellett-e kitakarni Komjáthit. 

A videó végén egy szóváltás is látható a szocialisták, illetve a biztonságiak között, többek között a 'Nem szóltak még Felcsútról, hogy mi a dolgotok, kutyák?' mondat is elhangzik. (via 24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.