Zivatarokat hoz a hétvége

Napsütés mellett záporokkal készül a hétvége, figyelmeztet előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. 

  • Pénteken erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, főleg a nyugati területeken. Napközben a napsütést többfelé szakítja meg zápor, zivatar, akár jégesővel kísérve. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között valószínű.
  • Szombaton napsütésre és zivatarokra egyaránt kell készülni. Az előrejelzés szerint felhőszakadás, jégeső sem kizárt. A legmagasabb hőmérséklet 24-30 fok között alakul.
  • Vasárnap kevesebb napsütés, több csapadék várható. A nappali maximumok 23-29 fok között alakulnak, Észak-Alföldön lesz a legmelegebb.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.