"Remek" levelet kapott Trumptól Kim

"Elégedetten közölte, hogy a levél tartalma remek" - számolt be a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság hivatalos hírügynöksége arról, hogy az ország diktátora, Kim Dzsongun elolvasta Donald Trump levelét. Mi több, a szeretett vezér a hivatalos jelentés szerint elégedettségén túl azt is jelezte, hogy "komolyan megfontolja" a "remek" levél "érdekes tartalmát".

Kim a jelek szerint mostanra már felsőfokon beszéli Trump nyelvét, legalábbis a hírügynökség jelentése szerint ez utóbbit azzal egészítette ki, hogy mindezt "Trump elnök politikai döntéshozatali képessége és rendkívüli bátorsága elismeréseként" teszi majd.

Trump és Kim között ez a fajta, minek is nevezzem, kémia? Felszopó diplomácia? Mindegy, ez a kommunikáció működik, előszeretettel legyezgetik a másik hiúságát. Eredménye azonban eddig nem sok volt. Két csúcstalálkozójuk közül az elsőn a Kim által felajánlott semmiért cserébe Trump váratlan - és még a hadseregét is meglepő - engedményeket tett, a második viszont teljes kudarccal zárult. Észak-Korea mindeközben  nem függesztette fel sem rakéta-, sem atomprogramját. (Via Sky News)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.