Lassan elfogy az eső

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jó reggelt kívánok, máris remek időnk van! Aktuálisan még kimondottan kellemes, 18-20 fok körüli hőmérsékletek dominálnak.

Délelőtt a déli országrészben komoly zivatarokkal kell számolni, az ország nagy részén azonban már csak szórványosan fordulhat elő csapadék. Az északi, északkeleti szél megélénkül, északkeleten erős, a zivatarok körzetében viharos széllökések is előfordulhatnak.

Délutánra már nagyon felmelegedhet. Délkeleten továbbra is előfordulhatnak záporok, zivatarok, az ország többi részén azonban túlnyomóan napos, és kimondottan meleg idő lesz, a csúcshőmérséklet 28-30 fok körül alakulhat.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.