Lassan elfogy az eső

Jó reggelt kívánok, máris remek időnk van! Aktuálisan még kimondottan kellemes, 18-20 fok körüli hőmérsékletek dominálnak.

Délelőtt a déli országrészben komoly zivatarokkal kell számolni, az ország nagy részén azonban már csak szórványosan fordulhat elő csapadék. Az északi, északkeleti szél megélénkül, északkeleten erős, a zivatarok körzetében viharos széllökések is előfordulhatnak.

Délutánra már nagyon felmelegedhet. Délkeleten továbbra is előfordulhatnak záporok, zivatarok, az ország többi részén azonban túlnyomóan napos, és kimondottan meleg idő lesz, a csúcshőmérséklet 28-30 fok körül alakulhat.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.