https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--rrZYhb-b--/7K7LoJX2i3betsbFs.jpe

A vasárnapi EU-csúcs előtt Prágában egyeztet a V4

POLITIKA
2019 június 28., 19:11
comments 90

Prágában egyeztetnek pénteken a visegrádi országok miniszterelnökei a vasárnapi EU-csúcs előtt, közölte az MTI-vel Orbán Viktor sajtófőnöke. Andrej Babis cseh, Mateusz Morawiecki lengyel, Peter Pellegrini szlovák és a magyar miniszterelnök közösen alkudozik az Európai Tanácsban, hogy kik vezessék a legfontosabb intézményeket, és kapjanak vezető posztot. A pletykák szerint bizottsági elnöki posztra megszavazzák a francia elnök, Emmanuel Macron jelöltjét, Michel Barniert. Cserébe a EU kül- és biztonságpolitikai főmegbízottja lesz Maros Sefcovic szlovák politikus.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.