Szanyi szerint az MSZP vezetői hülyének nézik a tagságot, "miközben maguknak osztogatják a fél, meg egymilliós fizetéseket”

Jól tudták, hogy a pénteki elnökségi ülésen nem lesz jelen, direkt a távollétében döntöttek a felfüggesztéséről, jelentette ki Szanyi Tibor az ATV Egyenes beszédének. A MSZP alelnöke hozzátette: nem tudja, hogy ki indítványozta a döntést, és milyen indokkal. Szanyi szerint nem ő, hanem a pártelnök Tóth Bertalan beszélt ki, 

„ha valaki veszélyezteti a választásoknak a sikerét, akkor az konkrétan ez az elnökség”.

A pártvezetés szerinte hülyének nézi a tagságot, "kihajtja őket az utcára, miközben maguknak osztogatják a fél, meg egymilliós fizetéseket”. Szanyi kijelentette: a pénteki vezetőségi döntéssel nincs vége, kiszorítósdit játszanak vele, de 

„magukkal tolnak ki”.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.