Zivatarokat hoz a hidegfront

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Délután, este leginkább nyugaton és északkeleten várható elszórtan zivatar, amit viharos (60-80 km/h) szél, kisebb méretű jég kísérhet, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat keddi előrejelzésében. A figyelmeztetés szerint északkeleten

egy-egy heves zivatar is kialakulhat 90 km/h körüli szélrohammal és nagy méretű jéggel. 

Napközben marad a kánikula:

a hőmérséklet délután 28 és 35 fok között valószínű. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.