Rémálom a közértben: megnyalta egy vödör fagyi tetejét, aztán visszatette a hűtőpultba

külföld
2019 július 05., 20:34
comments 231
link Forrás

A fenti videón bizony az látható, hogy egy lány nevetgélve végignyalja egy vödrös fagyi tetejét, majd visszateszi a polcra. 

A felvétel sokkolta a texasi kisváros lakóit, a lufkini rendőrség nem habozott kirakni az elkövető és bűntársa képét a netre, és közölték, hogy az ilyen cselekmény büntetési tétele akár 20 évig terjedő szabadságvesztés is lehet.

link Forrás

Ilyen szigorú szankcióra azonban nyilván nem kerül sor, már csak azért sem, mert az azóta elfogott elkövetőről kiderült, hogy kiskorú.

A fagylaltgyártó cég közleményben hangsúlyozta, hogy a megnyalt árut soha nem adták el, mivel azt a bolt munkatársai videó alapján azonosították a megbabrált dobozt. De biztos, ami biztos, az összes ilyen márkájú és kiszerelésű fagyit kidobták. (CBS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.