Rémálom a közértben: megnyalta egy vödör fagyi tetejét, aztán visszatette a hűtőpultba

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A fenti videón bizony az látható, hogy egy lány nevetgélve végignyalja egy vödrös fagyi tetejét, majd visszateszi a polcra. 

A felvétel sokkolta a texasi kisváros lakóit, a lufkini rendőrség nem habozott kirakni az elkövető és bűntársa képét a netre, és közölték, hogy az ilyen cselekmény büntetési tétele akár 20 évig terjedő szabadságvesztés is lehet.

Ilyen szigorú szankcióra azonban nyilván nem kerül sor, már csak azért sem, mert az azóta elfogott elkövetőről kiderült, hogy kiskorú.

A fagylaltgyártó cég közleményben hangsúlyozta, hogy a megnyalt árut soha nem adták el, mivel azt a bolt munkatársai videó alapján azonosították a megbabrált dobozt. De biztos, ami biztos, az összes ilyen márkájú és kiszerelésű fagyit kidobták. (CBS)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.