Leugrott egy beteg a Dél-pesti Kórház második emeletéről

A férfit egy vizsgálatra vitték éppen június utolsó napján, de mielőtt a vizsgálószobába értek volna vele, zavarodottá vált, és nem volt hajlandó együttműködni a kórház dolgozóival- írja a Blikk

Ezután a beteg kirohant a folyosóra, és hiába próbálták ebben többen is megakadályozni átvetette magát a lépcsőház korlátján. Bár sikerült elkapni, nem tudták megtartani, így végül a mélybe zuhant. A gyors beavatkozás sem tudta megmenteni az életét. A lap értesüléseit megerősítette a kórház igazgatósága és a rendőrség is. Az ügy miatt vizsgálat indult.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.