Váczi Zoltán a nyilatkozatával futballtörténelmet írt az új Vasas-stadion megnyitója után

sport
2019 július 06., 03:26
comments 246

Többek között a Vasas-DAC nyitómeccset felvezető gálamaccsekkel avatták fel a Vasas új stadionját péntek este. Az egyik ilyenen játszott az angyalföldi csapat 90-es évek végi legendás csatára, Váczi Zoltán is. A Nemzeti Sport utána rövid nyilatkozatokat kért pár főszereplőtől. A maga idejében a meccsek előtt kompromisszummentesen cigizgető, de így is mindenkinél ügyesebb Váczi pedig most sem kötött kompromisszumot, és ezt mondta:

"Gyönyörű az új aréna, de nekem nem kötődnek hozzá emlékeim, számomra a régi marad az igazi Vasas-stadion, ott értem el szép sikereket. Boldogan léptem pályára a gálameccsen, külön erre az alkalomra vettem egy cipőt, azt most kiteszem otthon a falra emlékül, hogy játszottam a megnyitón, de többé szerintem nem jövök ebbe a stadionba.”

Felállva tapsolok, mint annak idején, pedig nem is vagyok vasasos, de ami jó, az jó: aki egyszer király volt, az szerencsére király is marad:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.