Ha bukósisak nélkül motorozol, legalább ne jogosítvány nélkül, vagy ha igen, legalább ne legyél részeg, vagy ha igen, legalább ne körözzenek

bűnügy
2019 július 07., 09:57
comments 98

A debreceni rendőrök elfogták azt a körözött férfit, aki jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt, ittasan vezetett Debrecenben.

A körzeti megbízottak 2019. július 5-én 17 óra körül észlelték, hogy egy motoros bukósisak nélkül közlekedik Debrecenben, a Kishegyesi úton. A rendőrök igazoltatták a sofőrt, és vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott.

Az egyenruhások megállapították továbbá, hogy a férfi ellen a Miskolci Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki, a Debreceni Járásbíróság 2021. április 24-ig a járművezetéstől eltiltotta, valamint, hogy a 26 éves helyi lakosnak nincs jogosítványa. A rendőrök ezt követően a férfit elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.