Taylor Swift a legjobban kereső híresség

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Taylor Swift végzett a Forbes legjobban fizetett hírességeket soroló listája élén, miután a lap szerint tavaly 185 millió dollárt, azaz majdnem 53,5 milliárd forintot keresett. Swift után még Kylie Jenner (aki a Forbes szerint a világ legfiatalabb milliárdosa) és Kanye West fért fel a dobogóra. Utóbbi 4 év hiányzás után tért vissza a listára a tavalyi 150 millió dollár jövedelmével, amit főleg az általa tervezett cipők kelendősége hajt. Kanye West felesége, Kim Kardashian idén 26. a Forbes listáján.

Az első tízbe kerültek még olyan focisták is, mint Messi, Ronaldo és Neymar, de itt van Ed Sheeran és az Eagles is, akik bár nem most vannak a csúcson, 2018-ban turnéztak, elég nagy sikerrel.

Taylor Swift egyébként 2016-ban is vezette a listát, miután kiadta 1989 című lemezét. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.