Taylor Swift a legjobban kereső híresség

külföld
2019 július 11., 02:53
comments 87

Taylor Swift végzett a Forbes legjobban fizetett hírességeket soroló listája élén, miután a lap szerint tavaly 185 millió dollárt, azaz majdnem 53,5 milliárd forintot keresett. Swift után még Kylie Jenner (aki a Forbes szerint a világ legfiatalabb milliárdosa) és Kanye West fért fel a dobogóra. Utóbbi 4 év hiányzás után tért vissza a listára a tavalyi 150 millió dollár jövedelmével, amit főleg az általa tervezett cipők kelendősége hajt. Kanye West felesége, Kim Kardashian idén 26. a Forbes listáján.

Az első tízbe kerültek még olyan focisták is, mint Messi, Ronaldo és Neymar, de itt van Ed Sheeran és az Eagles is, akik bár nem most vannak a csúcson, 2018-ban turnéztak, elég nagy sikerrel.

Taylor Swift egyébként 2016-ban is vezette a listát, miután kiadta 1989 című lemezét. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.