Taylor Swift a legjobban kereső híresség

Taylor Swift végzett a Forbes legjobban fizetett hírességeket soroló listája élén, miután a lap szerint tavaly 185 millió dollárt, azaz majdnem 53,5 milliárd forintot keresett. Swift után még Kylie Jenner (aki a Forbes szerint a világ legfiatalabb milliárdosa) és Kanye West fért fel a dobogóra. Utóbbi 4 év hiányzás után tért vissza a listára a tavalyi 150 millió dollár jövedelmével, amit főleg az általa tervezett cipők kelendősége hajt. Kanye West felesége, Kim Kardashian idén 26. a Forbes listáján.

Az első tízbe kerültek még olyan focisták is, mint Messi, Ronaldo és Neymar, de itt van Ed Sheeran és az Eagles is, akik bár nem most vannak a csúcson, 2018-ban turnéztak, elég nagy sikerrel.

Taylor Swift egyébként 2016-ban is vezette a listát, miután kiadta 1989 című lemezét. (Guardian)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.