Taylor Swift a legjobban kereső híresség

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Taylor Swift végzett a Forbes legjobban fizetett hírességeket soroló listája élén, miután a lap szerint tavaly 185 millió dollárt, azaz majdnem 53,5 milliárd forintot keresett. Swift után még Kylie Jenner (aki a Forbes szerint a világ legfiatalabb milliárdosa) és Kanye West fért fel a dobogóra. Utóbbi 4 év hiányzás után tért vissza a listára a tavalyi 150 millió dollár jövedelmével, amit főleg az általa tervezett cipők kelendősége hajt. Kanye West felesége, Kim Kardashian idén 26. a Forbes listáján.

Az első tízbe kerültek még olyan focisták is, mint Messi, Ronaldo és Neymar, de itt van Ed Sheeran és az Eagles is, akik bár nem most vannak a csúcson, 2018-ban turnéztak, elég nagy sikerrel.

Taylor Swift egyébként 2016-ban is vezette a listát, miután kiadta 1989 című lemezét. (Guardian)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.