Záporok, zivatarok, viharos szél: ennyit a hétvégéről

Túl sok szabadtéri programot ne tervezzen senki: az Országos Meteorológia Intézet előrejelzése szerint nem ez lesz az idei nyár legjobb hétvégéje. Azt írják, már péntek éjszaka, aztán főként hajnaltól érkezik egy záporos, zivataros csapadékrendszer, ami fokozatosan kelet felé helyeződik. 

Szombaton napközben záporok, zivatarok várhatók, helyenként felhőszakadással, 

néhol 60-70 km/h-t meghaladó széllel és jégesővel.

Intenzívebb zivatarokra a Dél-Dunántúlon élők számíthatnak, északon, északkeleten viszont jobb esély mutatkozik a lokális nagyobb mennyiségű csapadékra, felhőszakadásra. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű. Vasárnap aztán néhol lesz napsütés is, de ezt sehol sem merik biztosra ígérni. Az északi, északnyugati szél elsősorban a Dunántúlon nagy területen erős lesz, zivatarok környezetében viharos széllökések is előfordulhatnak. Vasárnap a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.