Záporok, zivatarok, viharos szél: ennyit a hétvégéről

Túl sok szabadtéri programot ne tervezzen senki: az Országos Meteorológia Intézet előrejelzése szerint nem ez lesz az idei nyár legjobb hétvégéje. Azt írják, már péntek éjszaka, aztán főként hajnaltól érkezik egy záporos, zivataros csapadékrendszer, ami fokozatosan kelet felé helyeződik. 

Szombaton napközben záporok, zivatarok várhatók, helyenként felhőszakadással, 

néhol 60-70 km/h-t meghaladó széllel és jégesővel.

Intenzívebb zivatarokra a Dél-Dunántúlon élők számíthatnak, északon, északkeleten viszont jobb esély mutatkozik a lokális nagyobb mennyiségű csapadékra, felhőszakadásra. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű. Vasárnap aztán néhol lesz napsütés is, de ezt sehol sem merik biztosra ígérni. Az északi, északnyugati szél elsősorban a Dunántúlon nagy területen erős lesz, zivatarok környezetében viharos széllökések is előfordulhatnak. Vasárnap a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.