Gulyás: Azt tudom, hogy mikor nyaralok, azt nem, hogy hol

politika
2019 július 18., 07:53
comments 124

"Együtt tudunk küzdeni azok ellen, akik az európai értékeket gyengíteni szeretnék," kommentálta Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtök délelőtti Kormányinfón Ursula Von der Leyen Európai Bizottsági elnök azon kijelentését, hogy "elszánt ellenfele lesz azoknak, akik gyengítik vagy gyengíteni szeretnék az európai értékeket." Gulyás Gergely hozzátette: a magyar kormány az elmúlt években is azt vallotta, hogy

"Európának vannak értékei. Csak vannak, akik ezeket fel akarja adni. (..) Úgy gondoljuk, mi is ellenük küzdünk. Így aztán közös küzdelemre való felhívásnak tekintjük."

link Forrás

Újságírói kérdésre válaszolva a miniszter elárulta, hogy

nem tudja, hogy hol, csak azt tudja, hogy mikor fog nyaralni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.