Továbbra is labilis a légkör

időjárás
2019 július 19., 02:14
comments 72

Jó reggelt kívánok, ma sem fogunk fázni. Már most, hajnali hat órakor is 10-13 fok van az ország nagy részén, Budapesten pedig, ahol a házak éjjel is sugározzák a meleget, 15-16.

Mint már a címben jeleztem, labilis a légkör, ami esetünkben azt jelenti, hogy bárhol és bármikor kialakulhatnak záporok, zivatarok. Ezek környezetében viharos széllökések is lehetnek, amúgy a légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad.

Már délelőtt 23-25 fokig melegedhet a levegő, délután pedig 28-30 fok várható. Késő éjszakára 16-23 fokig hűlhet. A hétvégén napsütéses kánikula vár ránk, ez a jövő héten is ki fog tartani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.