Továbbra is labilis a légkör

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jó reggelt kívánok, ma sem fogunk fázni. Már most, hajnali hat órakor is 10-13 fok van az ország nagy részén, Budapesten pedig, ahol a házak éjjel is sugározzák a meleget, 15-16.

Mint már a címben jeleztem, labilis a légkör, ami esetünkben azt jelenti, hogy bárhol és bármikor kialakulhatnak záporok, zivatarok. Ezek környezetében viharos széllökések is lehetnek, amúgy a légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad.

Már délelőtt 23-25 fokig melegedhet a levegő, délután pedig 28-30 fok várható. Késő éjszakára 16-23 fokig hűlhet. A hétvégén napsütéses kánikula vár ránk, ez a jövő héten is ki fog tartani.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.