Nem vette jó néven a Fehérvár csapatkapitánya, hogy a szurkolóik kifütyülték a csapatot

foci
2019 július 26., 13:11
comments 654

A csütörtökön pályára lépő három magyar csapat közül csak a Fehérvár tudott nyerni az Európa-liga selejtezőjében, de ott sem ünnepelték a játékosokat. A meccset nem a 14 milliárd forintból épített Sóstói Stadionban rendezték, hanem Felcsúton, mert az új aréna vízvezeték-rendszere baktériummal szennyezett, ezért nem tudják használni.  

A tavaly az Európa-liga csoportkörébe jutó Fehérvár a liechtensteini Vaduzt fogadta a 2. selejtezőkör első meccsén, és megszenvedett a svájci másodosztályban játszó csapat ellen. A vezetést hamar megszerezték ugyan, de utána küszködés folyt a pályán. Végül maradt az 1-0, ami miatt a tavalyi menetelést hamar elfelejtő szurkolók ünneplés helyett kifütyülték a csapatot. 

Az M4-nek nyilatkozó Juhász Roland meg is jegyezte: 

„Sajnálom, hogy a szurkolók így biztatják a csapatot”. 

Aztán hozzátette azt is: hogy ha gólt kaptak volna, akkor a szurkolóik lennének a legjobban felháborodva. Mármint valószínűleg ennél is jobban. Azt azért a csapatkapitány is elismerte, hogy nagyobb előnyt szerettek volna szerezni, és nem voltak igazán helyzeteik. A köztévé riportere ezután mintegy vigaszképppen megpróbálta megmagyarázni, hogy a Vaduz nem is olyan rossz csapat, ebben egyetértettek Juhásszal. Visszavágó jövő héten, ha tovább megy a Fehérvár, a német Frankfurt lesz az ellenfele. Az tényleg nem rossz csapat. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.