Nem vette jó néven a Fehérvár csapatkapitánya, hogy a szurkolóik kifütyülték a csapatot

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A csütörtökön pályára lépő három magyar csapat közül csak a Fehérvár tudott nyerni az Európa-liga selejtezőjében, de ott sem ünnepelték a játékosokat. A meccset nem a 14 milliárd forintból épített Sóstói Stadionban rendezték, hanem Felcsúton, mert az új aréna vízvezeték-rendszere baktériummal szennyezett, ezért nem tudják használni.  

A tavaly az Európa-liga csoportkörébe jutó Fehérvár a liechtensteini Vaduzt fogadta a 2. selejtezőkör első meccsén, és megszenvedett a svájci másodosztályban játszó csapat ellen. A vezetést hamar megszerezték ugyan, de utána küszködés folyt a pályán. Végül maradt az 1-0, ami miatt a tavalyi menetelést hamar elfelejtő szurkolók ünneplés helyett kifütyülték a csapatot. 

Az M4-nek nyilatkozó Juhász Roland meg is jegyezte: 

„Sajnálom, hogy a szurkolók így biztatják a csapatot”. 

Aztán hozzátette azt is: hogy ha gólt kaptak volna, akkor a szurkolóik lennének a legjobban felháborodva. Mármint valószínűleg ennél is jobban. Azt azért a csapatkapitány is elismerte, hogy nagyobb előnyt szerettek volna szerezni, és nem voltak igazán helyzeteik. A köztévé riportere ezután mintegy vigaszképppen megpróbálta megmagyarázni, hogy a Vaduz nem is olyan rossz csapat, ebben egyetértettek Juhásszal. Visszavágó jövő héten, ha tovább megy a Fehérvár, a német Frankfurt lesz az ellenfele. Az tényleg nem rossz csapat. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.