Megtérítette a kárt, megszüntették az eljárást a járdát teljesen elálló autókat végigkaristoló idős pécsi nő ellen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Megszüntette a büntetőeljárást a Pécsi Járási Ügyészség az ellen az idős pécsi nő ellen, aki 2018 tavaszán és nyarán 15 autót karcolt végig lakáskulcsával. A nőt - megjegyzem, joggal - az bosszantotta fel, hogy a háza előtti járdát rendszeresen elállták az autók. Ezt tessék szó szerint érteni, külön ajánlom figyelmükbe a lazacmetál Audit, aminek a vezetője véletlenül majdnem a kertbe parkolt már be.

A felháborodás jogosságától függetlenül ez a fajta bosszú szándékos károkozásnak, bűncselekménynek minősül. A hatóság szerint a 15 járműben okozott kár meghaladta az egymillió forintot. A gyanúsított azonban vállalta a kár megtérítését, és mivel ehhez a sértettek - vagyis a járdát teljes szélességében elálló autósok - is hozzájárultak, az ügyészség januárban közvetítői eljárásra utalta az ügyet.

Ez most sikerrel lezárult, a nő megtérítette a vállalt jóvátételt, és még elnézést is kért tőlük, ezért büntethetősége megszűnt. (Via Ügyészség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.