Mindig felparkoltak a járdára, így nehezen tudott hazagyalogolni, ezért az idős pécsi nő a kulcsával végigkarcolt 15 kocsit

Egy idős pécsi nő 2018 tavaszától sérelmezte, hogy az otthonához közeli járdaszakaszon az ott parkoló autóktól nehéz a gyalogosközlekedés. Emiatt egyszer vitába is keveredett egy ott megállni szándékozó autóssal.

A nő az útjában lévő gépkocsikon úgy állt bosszút, hogy a kulcscsomójával megkarcolta azoknak az autóknak a karosszériáját, amik mellett elment. 15 autót rongált meg így, és összesen több mint 1 millió forint kárt okozott.

Az egyik ilyen alkalommal készült ez a felvétel, amit a rendőrség tett közzé:

A gyanúsított vállalta a kár megtérítését, és ehhez a sértettek is hozzájárultak, így az ügyészség közvetítői eljárásra utalta a büntetőügyet. Ha az eredményes lesz, és a nő teljesíti a vállalt kötelezettséget, a büntethetősége megszűnik, és az ügyészség megszünteti az eljárást. (Ügyészség)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.