Mindig felparkoltak a járdára, így nehezen tudott hazagyalogolni, ezért az idős pécsi nő a kulcsával végigkarcolt 15 kocsit

Egy idős pécsi nő 2018 tavaszától sérelmezte, hogy az otthonához közeli járdaszakaszon az ott parkoló autóktól nehéz a gyalogosközlekedés. Emiatt egyszer vitába is keveredett egy ott megállni szándékozó autóssal.

A nő az útjában lévő gépkocsikon úgy állt bosszút, hogy a kulcscsomójával megkarcolta azoknak az autóknak a karosszériáját, amik mellett elment. 15 autót rongált meg így, és összesen több mint 1 millió forint kárt okozott.

Az egyik ilyen alkalommal készült ez a felvétel, amit a rendőrség tett közzé:

A gyanúsított vállalta a kár megtérítését, és ehhez a sértettek is hozzájárultak, így az ügyészség közvetítői eljárásra utalta a büntetőügyet. Ha az eredményes lesz, és a nő teljesíti a vállalt kötelezettséget, a büntethetősége megszűnik, és az ügyészség megszünteti az eljárást. (Ügyészség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.