Mindig felparkoltak a járdára, így nehezen tudott hazagyalogolni, ezért az idős pécsi nő a kulcsával végigkarcolt 15 kocsit

bűnügy
2019 január 16., 08:33
comments 673

Egy idős pécsi nő 2018 tavaszától sérelmezte, hogy az otthonához közeli járdaszakaszon az ott parkoló autóktól nehéz a gyalogosközlekedés. Emiatt egyszer vitába is keveredett egy ott megállni szándékozó autóssal.

A nő az útjában lévő gépkocsikon úgy állt bosszút, hogy a kulcscsomójával megkarcolta azoknak az autóknak a karosszériáját, amik mellett elment. 15 autót rongált meg így, és összesen több mint 1 millió forint kárt okozott.

Az egyik ilyen alkalommal készült ez a felvétel, amit a rendőrség tett közzé:

link Forrás

A gyanúsított vállalta a kár megtérítését, és ehhez a sértettek is hozzájárultak, így az ügyészség közvetítői eljárásra utalta a büntetőügyet. Ha az eredményes lesz, és a nő teljesíti a vállalt kötelezettséget, a büntethetősége megszűnik, és az ügyészség megszünteti az eljárást. (Ügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.