Már el is feledkeztem a hét elején beígért hidegfrontról, pedig megérkezett!

időjárás
2019 augusztus 03., 05:10
comments 66

Két jó hírem is van, mármint azoknak, akik azt az időjárást kedvelik, amit én. Az ún. száraz kellemest. Ma száraz és kellemes időnk lesz! Napközben gyorsan csökkenni kezd a felhőzet, a déli megyékben is megszűnik a tartós csapadék, de a derültség ellenére nem lesz tomboló hőség, sőt!

Kifejezetten kellemes, részemről tökéletesközeli 23-27 fok lesz ma a csúcshőmérséklet.

Délelőtt az ország nyugati határvidékén még eshet, a Balaton környékén akár még zivatarok is előfordulhatnak, de délután már inkább csak szórványosan alakulhatnak ki záporok, zivatarok a felmelegedés hatására kialakuló gomolyfelhőkből. Ezek körzetében viharos széllökések is előfordulhatnak.

Az éjszaka is kellemesnek ígérkezik, 15-20 fokot jósolnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.