Röhögve vetette le a hegyről használt hűtőszekrényét, példás büntetést kapott a rendőrségtől

A spanyol rendőrség büszkén számolt be róla hétfőn közösségi felületein, milyen példás büntetéssel sújtottak egy almeriai férfit, aki egy útmenti letörésnél a platóról lerángatta lehasznált hűtőszekrényét, majd megünnepelve szabadalmaztatott újrahasznosítási technikáját, levetette azt a mélybe. 

A szerencsétlen hűtővető személyazonosságát valahogy sikerült kinyomoznia a helyi rendőrségnek, akik kellően elrettentő büntetésben részesítették a férfit. Nem elég, hogy fizetnie kellett 45 ezer euró (közel 15 millió forintnyi, mondjuk 45-50 új hűtőszekrény árának megfelelő) környezetszennyezési bírságot,

saját kezével kellett kicibálnia a mélyből a gépet másodmagával, majd elszállítania egy szemétlerakóba, miközben a rendőrség kamerája végig vette szégyenteljes küszködését, hogy aztán elrettentésként megosszák a felvételt közösségi oldalaikon.Az a felvétel alapján nem egyértelmű, hogy a felvételt készítő másik személyt is megbüntették-e, és hogy vajon ő segített-e a főkolomposnak valahogy kirángatni a mélyből a hűtőgépet. (Guardian)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.