Jó reggelt kívánok, esik!

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Rendesen ráült front az ország középső, Somogytól BAZ megyéig haránt irányban elterülő harmadára. Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése alapján Somogy, Baranya, Tolna, Fejér, Bács-Kiskun, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok és BAZ megyékben akár 20, Nógrádban és Hevesben akár 30 milliméter csapadék is hullhat. Helyenként zivatarok és felhőszakadások is kialakulhatnak.

A viharokhoz erős szél is társul, a Dunántúlon és Sátoraljaújhely térségében akár viharos erejű széllökések is kialakulhatnak.

Emellett még hűvös is lesz. Délelőtt a Dunától nyugatra legfeljebb 16-17 fokot ígérnek, a Tiszától keletre lehet csak 20-22 fok. Délután a nyugati országrészben szorványos napsütés is lehet, így ott már kifejezetten kellemes, 23-24 fokos időre számíthatnak. Az ország keleti részén ugyanekkor nagy esőkre számíthatnak, de a hőmérséklet ott is 22-23 fok körül alakul majd.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.