Sikerült 2,5-szeresen túlteljesíteni a kormány kommunikációs költéstervét!

Már az a 25 milliárd se tűnt kevésnek, amit a kormány az állami szervek és vállalatok kommunikációjára tervezett költeni, de sikerült 2,5-szer többet költeni ennél, írja a G7. Összesítésük szerint egy év alatt 65 milliárd forintot sikerült erre a nemes célra elkölteni a közösből. A pénz nagy részét direktben a kormány költötte el, a különböző minisztériumok 44 milliárd forintot költöttek - csak a propagandafelelős Miniszterelnöki Kabinetiroda több mint 35 milliárdot.

A G7 szerint semmi sem utal arra, hogy visszafognák a költést, sőt: épp a közelmúltban kötöttek 30 milliárd forintos keretszerződést, hogy a rendezvényszervezést már ne a kommunikációs keretből kelljen fizetni. Minderről a G7-en sokkal részletesebben is olvashatnak!

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.