Sikerült 2,5-szeresen túlteljesíteni a kormány kommunikációs költéstervét!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Már az a 25 milliárd se tűnt kevésnek, amit a kormány az állami szervek és vállalatok kommunikációjára tervezett költeni, de sikerült 2,5-szer többet költeni ennél, írja a G7. Összesítésük szerint egy év alatt 65 milliárd forintot sikerült erre a nemes célra elkölteni a közösből. A pénz nagy részét direktben a kormány költötte el, a különböző minisztériumok 44 milliárd forintot költöttek - csak a propagandafelelős Miniszterelnöki Kabinetiroda több mint 35 milliárdot.

A G7 szerint semmi sem utal arra, hogy visszafognák a költést, sőt: épp a közelmúltban kötöttek 30 milliárd forintos keretszerződést, hogy a rendezvényszervezést már ne a kommunikációs keretből kelljen fizetni. Minderről a G7-en sokkal részletesebben is olvashatnak!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.