Sikerült 2,5-szeresen túlteljesíteni a kormány kommunikációs költéstervét!

POLITIKA
2019 augusztus 15., 11:15
comments 205

Már az a 25 milliárd se tűnt kevésnek, amit a kormány az állami szervek és vállalatok kommunikációjára tervezett költeni, de sikerült 2,5-szer többet költeni ennél, írja a G7. Összesítésük szerint egy év alatt 65 milliárd forintot sikerült erre a nemes célra elkölteni a közösből. A pénz nagy részét direktben a kormány költötte el, a különböző minisztériumok 44 milliárd forintot költöttek - csak a propagandafelelős Miniszterelnöki Kabinetiroda több mint 35 milliárdot.

A G7 szerint semmi sem utal arra, hogy visszafognák a költést, sőt: épp a közelmúltban kötöttek 30 milliárd forintos keretszerződést, hogy a rendezvényszervezést már ne a kommunikációs keretből kelljen fizetni. Minderről a G7-en sokkal részletesebben is olvashatnak!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.