Mekkora kánikula lett itt a hosszú hétvégére!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jó reggelt kívánok, remélem önök szerencsésebbek nálam, és nem egy irodában kell tölteniük ezt a gyönyörű extrahétvégi napot. Már most szikrázó napsütés és kellemes meleg van, bár talán normálisnak nem nevezném, hogy helyenként már most 24 fok van. De lesz ez még több is!

Az előrejelzések szerint már délelőtt 24-27 fok lesz országszerte, a napsütést csak helyenként zavarhatja meg némi gomolyfelhőképződés. Délutánra már rendes kánikula lesz 30-33 fokos csúcshőmérséklettel. Győr-Moson-Sopron megyében, ahol ma a Pán-európai Piknik 30. évfordulója alkalmából Angela Merkel német kancellár is megfordul, még első fokú figyelmeztetést is kiadott a meteorológia a várható hőség miatt. Ugyanitt a nagy meleg miatt zivatarok is kialakulhatnak.

Az éjszaka kifejezetten meleg lesz, késő este is még 24-27 fok lesz az ország javában, és kedd hajnalra is csak 17-18 fokig hűl a levegő, hogy aztán az államalapítás ünnepén a napközbeni programokon mindenki hőgutát kaphasson. És ez most nem afféle költői túlzás, kedden is 30-34 fokos csúcshőmérsékletet jósolnak, úgyhogy igyekezzenek alkoholon túl szénsavmentes folyadékot is bevinni a szervezetükbe!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.