Schlagmüller Gábor postás is indulna a budapesti főpolgármester-választáson

POLITIKA
2019 augusztus 24., 14:39
comments 280

A Magyar Hang úgy tudja, összesen nyolc budapesti főpolgármester-aspiráns vette fel az ajánlóíveket, hogy elkezdjék az aláírások gyűjtését az október 13-i önkormányzati választásokra. A Fővárosi Választási Iroda közlése szerint Tarlós István, Karácsony Gergely, Puzsér Róbert, Thürmer Gyula és Berki Krisztián mellett Ács László, Révész Ferenc és Schlagmüller Gábor is felvett ajánlóíveket.

Schlagmüller Gábor az ajánlóívek átvételekor
photo_camera Schlagmüller Gábor az ajánlóívek átvételekor Fotó: Schlagmüller Gábor Facebook

Róluk annyit lehet tudni, hogy függetlenként indulnának a választáson, hogy pontosan kik ők, és mik a terveik a várossal, azt egyelőre homály fedi.

A Magyar Hang azt írja, Schlagmüller Gábor a Facebook-profilja szerint postai kézbesítőként dolgozik, és egy nyilvános posztban be is jelentette az indulását. Schlagmüllernek egyébként van egy nyilvános csoportja, amiben a főpolgármester-jelöltségének támogatói léphetnek be, jelenleg 88 tagja van a közösségnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.