15 év után új lemeze van Missy Elliottnak

zene
2019 augusztus 25., 08:53
comments 124

Elvakult rajongóként egyelőre nem tudom hová tenni az életművön belül, de az biztos, hogy engem boldoggá tette, hogy végtelen hosszú idő, vagyis 15 év után egyszerre több új számmal jelentkezett Missy Elliott. Na azért nem valami dupla albummal, hanem egy négy új rendes számból meg az egyik a capella verziójából álló EP-vel, Iconolgy cím alatt.

link Forrás

Klip egyelőre a Throw It Backhez készült. A számban az önironikus mesternő a jelenkor női rappereinek egyfajta anyafigurájaként jelenik meg, akitől a többiek csak loptak, de most majd jól elkeni a szájukat. A vicces művész Katherine Jacksonhoz, Michael Jackson családjának egy rakás zenészt vaskézzel felnevelő mátriárkájához hasonlítja magát a dalban.

A Cool Off pörgősebb:

link Forrás

A Dripdemenour viszont jó belassult:

link Forrás

A Why I Still Love You meg már nem is hiphop hanem r and b-s dalolgatás:

link Forrás

Aminek durvításként felkerült a lemezre az a capella verziója is:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.