Hőség és zivatar egy napon

Míg "északnyugaton többnyire erősen felhős időre számíthatunk, máshol előbb derült lesz az ég, majd gomolyfelhők képződnek," írja hétfői előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A legtöbb napsütés a Tiszántúlon várható. Napközben

"kezdetben északnyugaton, majd délkelet, kelet kivételével másutt is kialakulhat zápor, zivatar."

A hőmérséklet napközben általában 28 és 35, északnyugaton 24 és 27 fok között valószínű. Késő estére 17 és 24 fok közé hűl le a levegő. Az előrejelzésben egyszerre figyelmeztetnek

  • a hőségre, az ország jelentős részén 25 fok felett alakul a napi középhőmérséklet,
  • és a kialakuló zivatarokra, amiket viharos szél és akár is jégeső is kísérhet. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.