Reggel felfújták a járdára egy fatönk mellé, hogy „Fagyilkos Fidesz", délutánra már nyoma sem volt

Jó érzés látni, hogy a nyolcadik kerületben nem marad következmények nélkül a piszkolás, barbárkodás, környezetrombolás. 

Jó példa arra, hogy valóban alakul az igazi rend a sokat kritizált kerületben, hogy bár csütörtök reggel bizonyos alakok valóságos szentélyt alakítottak ki egy kivágott fa tönkje körül, és felfújták a hétköznapi, dolgozó emberek számára fenn- és tisztán tartott járdára, hogy „Fagyilkos Fidesz", délutánra ennek már nyoma sem volt.

Járdagraffiti a 8. kerületbenFotó: Olvasónk

A korábban Köztársaság tér néven ismert II. János Pál pápa téren egy már jóval korábban kivágott fa körül alakult ki a lakossági anomália. Fogalmunk sincs, mi volt a kivágás oka, egyáltalán nem kizárt, hogy a fa végzetesen megbetegedett vagy balesetveszélyessé vált. Mindenesetre valamiért ma reggel üzentek ismeretlenek a fakivágásokat valóban favorizáló fideszes vezetésnek, de ezt a feliratot példás gyorsasággal, 12 órán belül, már csütörtök délutánra sikerült eltakarítani. 

Tádá!Fotó: Olvasónk

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.