Megérkezett az ősz

"A legtöbb helyen már erősen felhős ég lesz a jellemző, csak a Tiszántúlon fordulhat elő szűrt napsütés", írja szombati előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A Dunántúlon többfelé, a Dunától keletre szórványosan lehet csapadék, az ország középső részén zivatar is előfordulhat a délutáni, esti órákban. A figyelmeztetés szerint az intenzív esőt szélerősödés és kisebb méretű jég kísérheti.

A csúcshőmérséklet többnyire 18 és 24, a Tiszántúlon 25 és 30 fok között lesz. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.