Ittas vezetéssel, jogsi nélkül kapták el a rendőrök, erre odaadta a kocsit egy részeg barátjának

Szombat este a pápai rendőrök igazoltattak egy kisbusszal közlekedő, 30 éves téti férfit. Kiderült, hogy

  • részeg,
  • nincs jogosítványa,
  • és korábban az autóját is kivonták a forgalomból. 

A férfit előállították a helyi rendőrkapitányságon, és feljelentést tettek ellene ittas járművezetés, valamint „az érvénytelen hatósági jelzéssel való közlekedés miatt”.

Csakhogy pár órával később a rendőrök megint megállították az immár rendszám nélkül közlekedő autót, amit ekkor már az eredeti sofőr egyik barátja vezetett. Neki sem volt jogosítványa, és ő is részeg volt, úgyhogy őt is előállították. Ráadásul így az első férfi ellen még járművezetés tiltott átengedése miatt is nyomozást indítottak. (police.hu

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.