Ittas vezetéssel, jogsi nélkül kapták el a rendőrök, erre odaadta a kocsit egy részeg barátjának

Szombat este a pápai rendőrök igazoltattak egy kisbusszal közlekedő, 30 éves téti férfit. Kiderült, hogy

  • részeg,
  • nincs jogosítványa,
  • és korábban az autóját is kivonták a forgalomból. 

A férfit előállították a helyi rendőrkapitányságon, és feljelentést tettek ellene ittas járművezetés, valamint „az érvénytelen hatósági jelzéssel való közlekedés miatt”.

Csakhogy pár órával később a rendőrök megint megállították az immár rendszám nélkül közlekedő autót, amit ekkor már az eredeti sofőr egyik barátja vezetett. Neki sem volt jogosítványa, és ő is részeg volt, úgyhogy őt is előállították. Ráadásul így az első férfi ellen még járművezetés tiltott átengedése miatt is nyomozást indítottak. (police.hu

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.