Ha Gyárfás beismerné, az ügyészség 12 év börtönt kérne rá Fenyő János meggyilkoltatásáért

bűnügy
2019 szeptember 12., 02:33
comments 123

Tizenkét év fegyházbüntetést ajánlott Gyárfás Tamásnak az ügyészség, amennyiben beismerné, hogy ő adott megbízást Fenyő János meggyilkolására, értesült az ilyen ügyészségi ötletekről rendre értesülő Magyar Nemzet. Cikkük alapján még Gyárfás beismerése után is folytatódna a nyomozás, mert a gyanú szerint legalább tucatnyian vehettek részt a gyilkosságban a már elítélt Jozef Roháč mellett.

A beismerés nagy váltás lenne Gyárfás részéről, mivel eddig az eljárás során végig tagadta bűnösségét.

Gyárfás azzal védekezik, hogy korábbi vitája már 1997-ben, egy évvel a gyilkosság előtt lezárult Fenyővel, ráadásul számára kedvezően, amit hivatalos irattal is igazolni tud. Mint mondja, ez alapján életszerűtlen, hogy egy évvel később bárkit is megbízott volna Fenyő megölésével. (Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.