Kósa Lajos: Nyilvánvaló, hogy nincs összefüggés aközött, hogy a nemzet egyik legjobb színésze a kerülettől valamilyen támogatást kap és beszáll a Fidesz-kampányba

Több 444 videó?
Szeretném

Két fideszes is megszólalt az újabb ferencvárosi botrány ügyében. Kedden írtuk meg, hogy Bácskai János 9. kerületi polgármester soron kívül javasolta, hogy Reviczky Gábor egy 2,5 szobás, 82,27 m² alapterületű összkomfortos önkormányzati lakásba költözhet a Ferenc téren.  Négy nappal a döntés után, szeptember 8-án Bácskai János Facebook-oldalán büszkén mutatta be az őt támogatókat, köztük a színészt. A fotóhoz azt írta: „Elkészült hivatalosan is a képviselőjelöltekkel, ferencvárosi barátainkkal és támogatóinkkal a közös fotó💚 Érdemes nézegetni mert sok szeretett sportoló, színész is felbukkan köztük. Csupa kedves ember!💚 Köszönöm, hogy egy hívó szóra eljöttetek!😊”.

Az RTL Klub szerette volna megkérdezni az ügyről Bácskai Jánost, aki a megkeresésére közleményben válaszolt. Azt írta, „Reviczky Gábor számára törvényes és méltányos a piaci alapú a lakásbérlet Ferencvárosban”. Megszólalt viszont Kósa Lajos, a Fidesz választási kampányfőnöke, aki szerint „nyilvánvaló, hogy nincs összefüggés aközött, hogy a nemzet egyik legjobb színésze a kerülettől valamilyen támogatást kap, és beszáll a Fidesz-kampányba. Az RTL Klub kereste Reviczky Gábort is, de nem érték utol. 

A színész már 2014-ben a Tényekben arról panaszkodott, hogy gondot okoz neki a bejárás ráckevei házából, és hogy minden megkeresett fillére a parkolásra megy el.