Kósa Lajos: Nyilvánvaló, hogy nincs összefüggés aközött, hogy a nemzet egyik legjobb színésze a kerülettől valamilyen támogatást kap és beszáll a Fidesz-kampányba

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Két fideszes is megszólalt az újabb ferencvárosi botrány ügyében. Kedden írtuk meg, hogy Bácskai János 9. kerületi polgármester soron kívül javasolta, hogy Reviczky Gábor egy 2,5 szobás, 82,27 m² alapterületű összkomfortos önkormányzati lakásba költözhet a Ferenc téren.  Négy nappal a döntés után, szeptember 8-án Bácskai János Facebook-oldalán büszkén mutatta be az őt támogatókat, köztük a színészt. A fotóhoz azt írta: „Elkészült hivatalosan is a képviselőjelöltekkel, ferencvárosi barátainkkal és támogatóinkkal a közös fotó💚 Érdemes nézegetni mert sok szeretett sportoló, színész is felbukkan köztük. Csupa kedves ember!💚 Köszönöm, hogy egy hívó szóra eljöttetek!😊”.

Az RTL Klub szerette volna megkérdezni az ügyről Bácskai Jánost, aki a megkeresésére közleményben válaszolt. Azt írta, „Reviczky Gábor számára törvényes és méltányos a piaci alapú a lakásbérlet Ferencvárosban”. Megszólalt viszont Kósa Lajos, a Fidesz választási kampányfőnöke, aki szerint „nyilvánvaló, hogy nincs összefüggés aközött, hogy a nemzet egyik legjobb színésze a kerülettől valamilyen támogatást kap, és beszáll a Fidesz-kampányba. Az RTL Klub kereste Reviczky Gábort is, de nem érték utol. 

A színész már 2014-ben a Tényekben arról panaszkodott, hogy gondot okoz neki a bejárás ráckevei házából, és hogy minden megkeresett fillére a parkolásra megy el.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.