2246 magzat prezervált tetemét találták meg egy amerikai orvos hagyatékában

2019 szeptember 14., szombat 6:27
89

2246 magzat szabályosan prezervált tetemére bukkant családja a szeptember 3-án elhunyt Dr. Ulrich Klopfer házában. Klopfer az indianai South Bendben egy női egészségközpontot vezetett, ahol abortuszklinika is működött - egészen 2015-ig, amikor felfüggesztették orvosi engedélyét, írja a CNN.

Dr. Ulrich Klopfer 2015-ben bezárt abortuszklinikája. A szeptember 3-án elhunyt orvos házában 2246 magzat prezervált tetemét találták meg. Fotó: Google Street View

A családot képviselő ügyvéd értesítette a helyi halottkémet a felfedezésről, és segítséget kért a maradványok megfelelő elszállításához.

Kopfler illinois-i otthonához rendőrök szálltak ki. Miután meggyőződtek róla, hogy valóban magzatok prezervált maradványai vannak a házban, kihívták a halottkémet, aki aztán gondoskodott az elszállításukról.

A család a rendőrség közleménye szerint mindenben együttműködik a nyomozókkal. Arra egyelőre semmi sem utal, hogy Klopfer az otthonában végzett volna orvosi beavatkozásokat. (Via CNN)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt