A köztévé Híradójában bemondták, hogy a Fradi bravúros 11-11-et játszott az Español otthonában

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Súgógép ide vagy oda, vajon mi kell ahhoz, hogy valaki rezzenéstelen arccal bemondja, hogy egy focimeccs eredménye 11-11 lett? A kommentelők szerint szilva, de a köztévé műsorvezetőja egyáltalán nem látszott részegnek, amikor beolvasta a hírt:

A bakiról készült videó annyira népszerű lett, hogy a kommentelők között megjelent Hide the Pain Harold is, a világhírű magyar mémfigura, hogy bevallja, ez még rajta is kifogott:

"Ez lassan meghaladja a képességeimet. Ennél a pontnál már nagyon nehéz elrejteni a fájdalmat..."

A meccs igazából prózai 1-1-gyel ért véget.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.