Gyanús külsejű fehér tablettákkal kampányol Szegeden Botka fideszes ellenfele

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az önkormányzati választás akkora buli Szegeden, hogy a gyanútlan választópolgárok a 444 információja szerint a napokban ezt találták a postaládájukban:

A kőkemény partizás városában, ahol sok a diák és közel Szerbia, persze ki lepődik meg ilyesmin igazán?

Olvasónk, Márk barátjának szülei egy kicsit azért igen, amikor a fenti, a doboz tartalmára való utalást nem tartalmazó csomagot találták a postaládájukban. A doboz másik oldala se rossz, az így néz ki:

A 444 Önkormányzati és Partikulturális Elemző Csoportja a kampány hajrájában nem tartja kizártnak a Pál In Da House Polgári Kör megalakítását sem. Azt még nem tudni, lesz-e freestyle párbaj MC Nemesi és DJ Botka között, de a félig már önkívületben ravelő közönség nevében annyit üzennénk, hogy 

Indulj be, pörögj fel!
A levegő benn égjen a zenével!
A ritmus vezéreljen téged!
Hidd el, jó lesz, ha ezt eléred!
Az izmaid megfeszülnek,
mozdulataid megőrülnek.
A ritmus vezéreljen téged!
Hidd el, jó lesz, ha ezt eléred!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.