Nyugat felől felhők érkeznek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Éjszaka még derült, fátyolfelhős lesz az égbolt, csapadék sem valószínű, de szerda délelőtt nyugat felől folyamatosan beborul, írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A nap folyamán

egyre többfelé várható eső, zápor.

A keleti országrészben napközben még a napsütésé lesz a főszerep, felhősödésre, esőre, csak esti óráktól lehet számítani, írják. Hideg nem lesz: 

legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 19 és 27 fok között valószínű, az ország déli és keleti tájain mérhetjük a magasabb értékeket.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.