Jött egy ember és megújította a verekedés előtti bevonulás műfaját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

AZ MMA új királya lehet a 2018 tavaszán debütáló, és tegnap a középsúlyú világbajnoki címig jutó fiatal nigériai-új-zélandi Israel Adesanya, aki Melbourne-ben Robert Whittaker kiütésével szerezte meg az övet. Adesanyáról azért mondják, hogy a sportág Conor McGregorhoz hasonló médiasztárja lehet, mert nemcsak verekedni tud, hanem nyilatkozni is, és mint most kiderült, bevonulni is. 

Nemrég még úgy vonult be, mint bárki más:

Most pedig ezzel Hip Hop Boyz legszebb napjait idéző koreográfiával vadította be az izzadsággal kevert vérszagra váró majdnem 60 ezer nézőt:

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.