Jött egy ember és megújította a verekedés előtti bevonulás műfaját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

AZ MMA új királya lehet a 2018 tavaszán debütáló, és tegnap a középsúlyú világbajnoki címig jutó fiatal nigériai-új-zélandi Israel Adesanya, aki Melbourne-ben Robert Whittaker kiütésével szerezte meg az övet. Adesanyáról azért mondják, hogy a sportág Conor McGregorhoz hasonló médiasztárja lehet, mert nemcsak verekedni tud, hanem nyilatkozni is, és mint most kiderült, bevonulni is. 

Nemrég még úgy vonult be, mint bárki más:

Most pedig ezzel Hip Hop Boyz legszebb napjait idéző koreográfiával vadította be az izzadsággal kevert vérszagra váró majdnem 60 ezer nézőt:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.