Napközben 20 fok is lesz, de estére jön az eső

időjárás
2019 október 09., 04:15
comments 78

Szerda hajnalban az ország nagy részén 6-10 fokot mértek, de a nappali csúcshőmérséklet 15 és 23 fok közé is felmegy, különösen az ország déli részén lesz jó idő. Az északi megyéket leszámítva, ahol több lesz a felhő, általában napos időre lehet számítani, de este északnyugat felől egyre több helyen alakul ki eső, ami később eléri az ország nagy részét.

Késő estére 10 és 16 fok közé hűl le a levegő, északon néha erős széllökésekre is lehet számítani. Hajnalra 8 és 13 fok közé csökken a hőmérséklet. (OMSZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.