Napközben 20 fok is lesz, de estére jön az eső

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szerda hajnalban az ország nagy részén 6-10 fokot mértek, de a nappali csúcshőmérséklet 15 és 23 fok közé is felmegy, különösen az ország déli részén lesz jó idő. Az északi megyéket leszámítva, ahol több lesz a felhő, általában napos időre lehet számítani, de este északnyugat felől egyre több helyen alakul ki eső, ami később eléri az ország nagy részét. 

Késő estére 10 és 16 fok közé hűl le a levegő, északon néha erős széllökésekre is lehet számítani. Hajnalra 8 és 13 fok közé csökken a hőmérséklet. (OMSZ)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.