Napközben 20 fok is lesz, de estére jön az eső

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szerda hajnalban az ország nagy részén 6-10 fokot mértek, de a nappali csúcshőmérséklet 15 és 23 fok közé is felmegy, különösen az ország déli részén lesz jó idő. Az északi megyéket leszámítva, ahol több lesz a felhő, általában napos időre lehet számítani, de este északnyugat felől egyre több helyen alakul ki eső, ami később eléri az ország nagy részét. 

Késő estére 10 és 16 fok közé hűl le a levegő, északon néha erős széllökésekre is lehet számítani. Hajnalra 8 és 13 fok közé csökken a hőmérséklet. (OMSZ)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.