A Dunántúlon eső, keleten napsütés lesz

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Elsősorban az ország középső és keleti részén élők örülhetnek ma a jó időnek, a Dunántúlon ugyanis többfelé esőre, záporra lehet számítani, főleg a nap első felében. Keleten már délelőtt is inkább a napsütés lesz a jellemző, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18-25 fok között lesz. Nyugat-Magyarországon viszont csak 15-17 fok valószínű.

A szerda délutáni várható időjárásFotó: OMSZ

Az esti órákban délen felhősebb lesz az ég, az előrejelzés szerint Baranyában kisebb eső, zápor is lehet, az északi országrészben pedig tartósabb, sűrűbb ködre lehet számítani. Késő este 8-15 fokra számtanak, ami hajnalra 6-12 fok közé csökken majd. (OMSZ

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.