A Dunántúlon eső, keleten napsütés lesz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Elsősorban az ország középső és keleti részén élők örülhetnek ma a jó időnek, a Dunántúlon ugyanis többfelé esőre, záporra lehet számítani, főleg a nap első felében. Keleten már délelőtt is inkább a napsütés lesz a jellemző, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18-25 fok között lesz. Nyugat-Magyarországon viszont csak 15-17 fok valószínű.

A szerda délutáni várható időjárásFotó: OMSZ

Az esti órákban délen felhősebb lesz az ég, az előrejelzés szerint Baranyában kisebb eső, zápor is lehet, az északi országrészben pedig tartósabb, sűrűbb ködre lehet számítani. Késő este 8-15 fokra számtanak, ami hajnalra 6-12 fok közé csökken majd. (OMSZ

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.