Irtó népszerű volt a kormány Magyarország 365 nevű képgyűjtése

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap is felvette a munkát, hogy közölje a Magyarország 365 fotópályázat sikerét. Dömötör Csaba az MTI-t arról tájékoztatta hogy 4700 "fotós" 17 ezer képet küldött be. Három kategóriában versenyeznek a képek, táj és természet, épített és tárgyi örökség, valamint közösségi életképek, valamint novemberben közönségszavazást is tartanak. 

Elmondta még, hogy "a pályázat népszerűsége azt bizonyítja, hogy a fotográfia egy kiemelkedően népszerű műfaj, illetve hogy egy olyan országban élünk, amelyre ezerféle okból lehetünk büszkék."

Azt nem mondta el, hogy a pályázati kiírás szerint a nyertes képeket öt évig arra használja fel a kormányzat és bármilyen költségvetési szervezet, amire csak akarja. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.