Két éve halott nő holttestét találták meg egy pápai családi házban

bűnügy
2019 október 23., 10:03
comments 43
Helyszínelők a pápai családi háznál, ahol egy csaknem két éve halott idős nő holttestére bukkantak.
photo_camera Helyszínelők a pápai családi háznál, ahol egy csaknem két éve halott idős nő holttestére bukkantak. Fotó: Police.hu - közkincs

Egy csaknem két évvel ezelőtt elhunyt idős nő holttestét találták meg egy pápai családi házban, jelentette az MTI a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletesének tájékoztatása alapján. Kucsera Katalin elmondása szerint a rendőrségre hétfőn érkezett bejelentés a holttestről.

A rendőrök megállapították, hogy a kilencven év körüli asszony csaknem két évvel korábban hunyt el. Az ügyben gondozási kötelezettség elmulasztásának gyanújával indítottak büntetőeljárást, ennek keretében egy 61 éves nőt már gyanúsítottként hallgattak ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.