Pazar formában van az ősz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ez a látvány fogadott ma reggel  a Börzsönyben. Nehéz ennél ideálisabb kirándulási körülményeket elképzelni, és az előrejelzések szerint a hét végéig még kitart a kifejezetten szép idő, vasárnap is még 21 fok és napsütés lesz, a komolyabb lehűlés pedig majd szerdától érkezik. 

Ha valaki kedvet kapna a természetben elcsípni az ősz vélhetően utolsó igazán szép hétvégéjét, hasznos tipp, hogy érdemes korán nekivágni a mászkálásnak: nekem a délutáni ügyeletem miatt vissza kellett érnem mostanra a városba, ami persze korai kelést jelentett, cserébe viszont egy amúgy kifejezetten népszerű túravonalon se volt kb. senki, hiába a munkaszüneti nap. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.