Pazar formában van az ősz

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Ez a látvány fogadott ma reggel  a Börzsönyben. Nehéz ennél ideálisabb kirándulási körülményeket elképzelni, és az előrejelzések szerint a hét végéig még kitart a kifejezetten szép idő, vasárnap is még 21 fok és napsütés lesz, a komolyabb lehűlés pedig majd szerdától érkezik. 

Ha valaki kedvet kapna a természetben elcsípni az ősz vélhetően utolsó igazán szép hétvégéjét, hasznos tipp, hogy érdemes korán nekivágni a mászkálásnak: nekem a délutáni ügyeletem miatt vissza kellett érnem mostanra a városba, ami persze korai kelést jelentett, cserébe viszont egy amúgy kifejezetten népszerű túravonalon se volt kb. senki, hiába a munkaszüneti nap. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.